Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Våre byggetjenester


Tilbygg

Tilbygg

Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter. Ring oss: 918 62 118

Rehabilitering

Rehabilitering

Vi rehabiliterer hytter, boliger og andre bygninger. Enten hele bygningen eller deler av den og setter det i forskriftsmessig stand. Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Isolering

Isolering

Dårlig isolasjon betyr tapt varme og tapte penger. Vi isolerer nye hjem og etterisolerer i eldre hus og bygninger. Ta kontakt på e-post.

 

 

Terrasse

Terrasse

En solid og stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi gjør hele jobben enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt.  Vi fundamenterer og støper søyler dersom det er behov.

Se vår telefon og e-post

Garasje

Garasje

Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.

Se vår telefon og e-post

Share on Facebook

Logg inn